Referenties

Voorgevel Parkhof

Residentie Parkhof in Mortsel telt 27 appartementen en twee ruime handelszaken. Singles, jonge gezinnen en senioren die graag wat dichter bij de stad gaan wonen: er is voor elk wat wils. Ook voor investeerders zijn deze trendy, goed gelegen appartementen een buitenkans.

Een bouwproject van Durabrik (www.durabrik.be) (bron).

Buitenaanzicht

In elk appartement zorgen zorgvuldig verwerkte details voor een maximale mobiliteit van de bewoners, ook als ze een dagje ouder worden. Zo zijn de ondergrondse parkeergarage en de bergruimtes ruim uitgewerkt.

Een bouwproject van Durabrik (www.durabrik.be) (bron).

Westoever E&L Architects - Stadsbader

Het woonproject Westoever is gelegen in het centrum van de stad Harelbeke en aan de oevers van de Leie.

 

 

 

Les Jardins de Baseilles

Bouwheer Cobelba:”Toen we, net als de rest van de wereld, te maken kregen met de financiële crisis en onze gewoontes en het zaken doen hierdoor grondig door elkaar geschud werden, stelden we ons heel wat vragen: hoe zal de wereld er binnenkort gaan uitzien? welke wereld laten we onze kinderen na? Hoe moeten we woonprojecten gaan ontwikkelen als we ook aan milieubehoud willen doen? Waarom nog wachten op antwoorden als we hier zelf iets kunnen aan doen?

buitenaanzicht

Samen met de Avenue Building vormt de London Tower (architecten “Conix Architecten en “Storme-Van Ranst”) het sluitstuk van de volledige AMCA-site. Door de inplanting, het materiaalgebruik en de architecturale vormgeving fungeren zij aan het einde van de Leien als landmark. Zij accentueren bovendien de toegang naar het eilandje en naar de achterliggende wereldhaven.

Het project werd uitgevoerd door aannemer Van Hout.

buitenbeeld

Hoog, slank, fris, modern, ... Wonen in het CederPark is een statement, een teken van stijl. Elke woning is uniek.

Uitgevoerd door aannemer DCA.

Totaalbeeld

Het project Gallifort bevindt zich op het terrein van het bestaande rust- en verzorgingstehuis van het OCMW Antwerpen.
Het werk omvatte de realisatie van 193 seniorenflats in 4 bouwvolumes, ofwel 12 blokken, inclusief de realisatie van een bijhorend dienstencentrum.

Algemeen beeld

Het project omvat een volledige transformatie van een semi-industrieel gebied naar een gemengde wijk en biedt daarbij een verscheidenheid aan woongelegenheden, kantoren en buurtwinkels.

In één woord een grote meerwaarde die Atenor Group biedt aan het karakter van de stad.

buitenaanzicht

Hassaporta is een project uitgevoerd door de aannemers Democo en Kumpen.